Internetes munka, távmunka

Netes pályafutásom során minduntalan belefutok internetes munkalehetőségekbe. Ezek között van, ami tényleg jó ötlet, és van, ami átverés. Blogomban igyekszem a teljesség igénye nélkül az ilyen lehetőségeket összegyűjteni és pro-kontra értékelni őket. Gyors áttekintéshez kattints az Áttekintés, összefoglaló linkre itt kicsit lejjebb!

Archívum

Friss topikok

Címkék

Indulás!

2013.02.21. 10:47 vonbraun

Kis oldalamnak nagyon egyszerű célja van. Szeretném összefoglalni azokat a távmunka, internetes munka és otthoni munka lehetőségeket, amelyekkel eddigi netes bóklászásaim során találkoztam. Ha már te is találkoztál ilyenekkel, akkor biztos feltűnt, hogy vannak ezek között olyanok, amelyek valódi lehetőséget takarnak, és vannak olyanok is, amelyek többé-kevésbé átverések. Blogommal az is a célom, hogy ezen a téren is kissé rendet rakjak (legalább magamban, illetve olvasóimban). Amiket átverésnek gondolok, azokról egy-egy bejegyzésben írok pár gondolatot. Amiket viszont hasznosnak vélek, azokat részletesebb vizsgálatnak vetem alá, kipróbálom és részletesebben írok róla.

Blogom jobb oldalán felül mindig találsz egy összefoglaló lapot, ami összegzi és összegyűjti, amit egy-egy lehetőségről tudok, és regisztrációs linket is ad hozzá.

Használd egészséggel!

Barna

A bejegyzés trackback címe:

https://internetes-munka-tavmunka.blog.hu/api/trackback/id/tr145095670
süti beállítások módosítása